Осми месец: Време на велики промени!

Всеки ден малкото ви съкровище открива света. Вижда нови места, нови хора, нови предмети. Нормално е да има ситуации, в които да се страхува и да се чувства несигурно. За този перод на откривателство е много важно то да бъде емоционално спокойно и уверено. За доброто му настроение ще помогне Шуслеровата сол №5. Това е солта на мозъка и умствената дейност, тя отговаря пряко за главния и гръбначния мозък. Има силно енергизиращо действие, защото помага на мускулите, на клетъчната дейност и сърцето. Има успокояващо действие в стресови ситуации. Ако детето е по-чувствително и притеснително, е добре да приема тази сол дълго време. Давайте 2-3 таблетки на ден, разтворени в малко вода.

А ние вече имаме второ зъбче:)) До този момент не сме имали проблеми с пробиването на зъбките. Имаше няколко нощи, в които е била по-неспокойна, но масаж на венците със специален накрайник и няколко таблетки Дентокинд са решавали проблема.

Пропуснахме консултацията при педиатъра ни заради грипната епидемия и сме натърпеливи следващия месец да разберем колко е пораснала. А тя се променя с всеки ден. Кати е изключително активна, стои права без да се държи, все по-често говори. Големите й сини очи ми действат като антидепресант. Оказа се, че вече тя помага на мен да съм спокойна в стресовите ситуации. Прекрасно е, че децата извикват най-добрите ни черти само с една усмивка:) Хубав месец март от нас двете! Бъдете живи и здрави, бели и червени!

Тази публикация е в категория Първата годинка. Запази връзката към нея.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>