Хроничните ангини при децата (втора част)

След редица клинични проучвания от Немския хомеопатичен съюз създават специална формула, която има за цел цялостно подсилване на естествените защитни сили на детския организъм. Комбинацията от атропин сулфат (облекчава болката и отока в първите стадии на възпалението), хепар (подпомага заздравяването на тъканта на сливиците), калиев бихромат (ликвидира гнойно-възпалителните процеси), силицея (ускорява оздравяването и предотвратява повторни заболявания на сливиците), меркурий (отстранява налепите и намалява размера на сливиците) се използва успешно в Германия повече от 40 години. Всъщност това са безвредни хомеопатични съставки, специално подбрани, за да се справят с всички симптоми при болно гърло и ангини. Те се съдържат в препарата Тонзилотрен.

При хронични и тежки случаи Тонзилотрен трябва да се приема профилактично. Задължителни са 2 профилактични курса в годината с продължителност 2 месеца, като се приема по 1 таблетка 3 пъти на ден. Така се укрепва имунната система и се предотвратяват нови заболявания. Препаратът се приема 30 минути преди или след хранене. Клиничните изследвания показват, че приемът на медикамента води до излекуване при над 80 % от пациентите.

 

 

Тази публикация е в категория детска хомеопатия. Запази връзката към нея.
4 отговора на Хроничните ангини при децата (втора част)
 1. Стелияна казва:

  Може ли ТОнзилотрен да възстанови хронични сливици, с хроничен тонзелит и какъв трябва да бъде приема за изчистването им?Благодаря ВИ!

  • tsveti казва:

   Здравейте, В последния абзац е описан подробно начина на прием при хронични случаи. Да, препаратът възстановява тъканта на сливиците. Трябва да се приема 6-12 месеца по тази схема.

   • Radost казва:

    Здравейте , аз имам наблюдения от препарата и препоръчвам при лечение на хронични тонзилити следната схема : приема се три пъти по една таблетка за два месеца и се прави 4 месеца пауза след което повтаряме курса и отново 4месеца пауза, и така три пъти в рамките на година и половина.

    • tsveti казва:

     Схемата е ефиктивна и за година с два приема. При желание може да се продължи и за година и половина. Но първите два приема са абсолютно задължителни.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>