Четвърти месец : Време ли е за захранване?

Ако си задавате този въпрос, ето няколко полезни съвета, които могат значително да ви помогнат независимо какво решение ще вземете. Не забравяйте, че и в двата случая храносмилателната система на детето се нуждае от допълнителна помощ. Ако захранвате – ви трябва средство за справяне с стомашните неразположения. Ако решите да изчакате, можете да подготвите стомахчето на малкото по-безболезнено да премине през проблемите. Необходимо е да започнете приема на безопасния препарат на Немския хомеопатичен съюз Гастрокинд. Той успешно се справя със стомашно-чревните неразположения по време на захранване, помага при диария, запек и повръщане благодарение на съставките си, които подобряват кръвообращението на малкото стомахче и възпрепятстват възникването на възпаления. Дозировката за този месец е 1 таблетка до 6 пъти на ден при остро състояние и 4 пъти по 1 таблетка при профилактичен прием. Таблетките могат да се разтворят предварително в малко вода.

Ние все още сме на кърма и за Катето категорично решихме, че ще захранваме от 6-ия месец. Новото този месец е все по-активното и желание да общува с нас. Издава страхотни звуци, които много ни развеселяват с баща й.

Тази публикация е в категория Първата годинка. Запази връзката към нея.
2 отговора на Четвърти месец : Време ли е за захранване?
  1. Василева казва:

    Здравейте отново :)
    Аз имам различен от тематиката въпрос, но пак свързан със захранването-запека. От почти два месеца ядем твърди храни, като доста предпазливо действам и не съм въвела всички плодове, зеленчуци и месо. Но дъщеря ми за втори път се запича много :( става неспойна, проплаква. Ползвах глицеринови свещички, но ме интересува кои соли помагат в този случай?
    Благодаря предварително :)

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>