Имате ли време за боледуване? Част 2

(вижте част 1 тук)

Укрепване на естествените защитни сили

За да се предпазим от грипа, първото важно условие е да подпомогнем дейността на нашите приятели NK-килърите. Тяхното нормално функциониране за съжаление силно се повлиява от стреса и процесите на стареене на тялото. Липсата на витамини С, B12 и В6, бетакаротен и цинк, както и алкохолът и цигарите също пречат на ефективната им работа. Какви са вариантите? Целта е цялостно да се подсили имунитета на организма. С противогрипна ваксина това няма как да стане, защото тя само предпазва от определени щамове на грипните вируси. А те постоянно мутират и се променят. Тоест ваксината не е гаранция, че няма да боледуваме.

Помощ от клиничните лаборатории

През 2009 г. след клинични изследвания на профилактичното действие на хомеопатична комбинация на Немския хомеопатичен съюз (аптечен аконит, гелземиум, ипекакуана, фосфор, бриония и евпаториум, известна като препарата Инфлуцид), учените регистрират спокойствие на NK-килърите. Оказва се, че приемът на хомеопатичното лекарство Инфлуцид 3 пъти по 1 таблетка на ден в продължение на месец, защитава от грип в рамките на 3 месеца. Такива се резултатите при 86,7% от изследваните хора. Препаратът е абсолютно безопасен, подходящ за възрастни, бременни, кърмачки и деца над 1 година.

Още малко цифри

На езика на математиката. 1 месец прием по 3 таблетки на ден. Таблетките се приемат 15 минути преди хранене, разтапят се в устата за 3-4 минути. Тоест вашата инвестиция от време е: 12 минути на ден, което за целия месец е 360 минути или точно 6 часа. За тези 6 часа получавате цели 3 месеца време без болести. Накратко имате 2160 часа, в които можете да работите, да се забавлявате, да си почивате… За справка – те ще бъдат 1824 часа (без 336 часа), ако за трите месеца прекарате 2 седмици от тях боледувайки, както повечето хора.

Времето е за вас!

И така колко време имате за боледуване? Едва ли бихте прекарали и минута в това състояние, когато можете да бъдете здрави и пълноценни. Необходими са ви опаковка и половина от Инфлуцид (90 таблетки). Цената на едномесечния курс, който осигурява защита за 3 месеца, е само 15 лв. Много по-икономично и безопасно от лечението с антибиотици, към които често се посяга при усложненията на грипа.

Тази публикация е в категория Uncategorized. Запази връзката към нея.
4 отговора на Имате ли време за боледуване? Част 2
 1. Антония казва:

  Здравейте, нашата педиатърка ме посъветва месеците октомври, ноември и декември да пием два пъти в седмицата ОСЦИЛОКОКЦИНУМ или да си избера три пъти на ден по една таблетка ИНФЛУЦИД. Аз си избрах първата схема, та въпроса ми е, ОСЦИЛОКОКЦИНУМ-а подпомага ли дейността на NK-килърите и върши ли такава работа както инфлуцида или по-добрия вариант е ИНФЛУЦИД.

  • tsveti казва:

   Здравейте,
   Инфлуцид разполага с клинични изследвания на ефекта върху NK-килърите. Аз го позвам през цялата зима и бих заложила само на него.

 2. дани казва:

  Пихме инфлуцид един месец 3по1 но пак се разболява. Синът ми е на 3год бял рус и синеок. Една седмица на градина и после 2 в къщи.

  • tsveti казва:

   Здравейте,
   При често боледуващи деца има нужда от по-дълъг курс. Приемът трябва да е 3 месеца, заедно с Шуслеровите соли за имунитет. Те са №3, №6 и №7. По 3 таблетки от всяка на ден също за 3 месеца. Могат да се приемт с Инфлуцид през целия зимен период.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>