Книга: Your Healthy Child With Homeopathy

Една от най-хубавите книги за хомеопатия за деца, които съм чела, е за съжаление на английски език. Казва се „Вашето здраво дете с хомеопатия“ и нейн автор е Триша Алън. Има и други книги-наръчници, където са изброени най-разнообразни симптоми и техните хомеопатични лекове, но тази книга е най-лесна за употреба, според мен. Има приятно оформление, отпечатана е качествено и със сигурност няма да се разпадне бързо – спокойно ще отгледате няколко деца с нея. Започва с обща информация за хомеопатията, различни съвети, а накрая стига и до конкретните заболявания.

Не съм я срещала в книжарница в София, но да поръчваш книги от чужбина отдавна не е скъпо. Ето тук може да я вземете с безплатна доставка, като за последно цената на книгата беше 6-7 евро.

Разбира се, информация от тази книга ще публикувам и тук, така че дори да не си я поръчате четете редовно блога ми за детска хомеопатия! :)

Тази публикация е в категория полезно. Запази връзката към нея.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>