Мини аптечка за морето

Вчера говорихме за летните вируси, които вършеят по морето. Вероятно най-важното нещо в „аптечката“ като тръгвате на море е средство за справяне с летните вируси, които удрят децата почти винаги в стомаха. Вземете безопасния и изпитан в клинични проучвания Гастрокинд. Само той има комплексно действие, защото:

  • подпомага незрелия детски стомах да се справи с трудностите;
  • активизира кръвообращението и мускулната активност на червата;
  • регулира честите изхождания и защитава лигавиците на стомаха от вредни микроорганизми.

Препаратът бързо се справя с диарията, в съчетание с подходяща диета и проблемът се решава до 3 дни без да има какъвто и да е риск за детето. Добре е да знаете, че конвенционалните средства решават временно проблема, трябва да се избягват при малки деца, защото могат да разстроят нормалните функции на стомаха.

Основното при лечението на диарията е поемането на много течности и таблетките Гастрокинд. За децата от 1 до 6 години по 2 таблетки на час, до 12 на ден. При подобрение 2 таблетки 4 пъти дневно. За ваше удобство можете да ги разтворите предварително в малко вода.

Тази публикация е в категория полезно. Запази връзката към нея.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>